Рамени
Шою з рибою
Рамен на телячому бульйоні, з додаванням анчоусів, рибного, соєвого соусу та кокосового молока, що робить бульйон ніжним і вершковим. З пшеничною локшиною, білою рибою, з маринованим жовтим яйцем, грибами шиітаке і муерами, норі, зеленню і гострою заправкою окремо.
Шіо рамен з курячими сердечками
Рамен на телячому бульйоні, з додаванням анчоусів, рибного і соєвого соусу. З пшеничною локшиною, курячими сердечками, з маринованим жовтим яйцем, грибами шиітаке і муерами, норі, зеленню і гострою заправкою окремо.
Шіо рамен зі свининою та пармезаном
Рамен на телячому бульйоні, з додаванням анчоусів, рибного і соєвого соусу. З пшеничною локшиною, свининою з пармезаном, з маринованим жовтим яйцем, грибами шиітаке і муерами, норі, зеленню і гострою заправкою окремо.
Веганський рамен
Наваристий овочевий бульйон, пшенична локшина, смажені на грилі тофу і печериці, гриби муери і шиітаке, кукурудза, норі, зелень, гостра заправка окремо.
Шіо рамен з грильованою куркою
Рамен на телячому бульйоні, з додаванням анчоусів, рибного і соєвого соусу. З пшеничною локшиною, грильованою куркою, з маринованим жовтим яйцем, грибами шиітаке і муерами, норі, зеленню і гострою заправкою окремо.
Тцукіджи Шою рамен
Телячий бульйон, морепродукти: креветки, мідії, кальмар, бейбі восьминіжки, пшенична локшина, мариноване жовте яйце, гриби муери і шиітаке, норі, зелень, гостра заправка окремо.
База з яйцем і локшиною
Бульйон на вибір (овочевий / телячий), пшенична локшина, мариноване яйце, гостра заправка окремо.
Кокосовий суп з тофу
Обсмажені в місо-маслі печериці, кабачок, томати чері та шматочки тофу з пастою Том Ям, листя кафір-лайма, овочевий бульйон, кокосове молоко та гриби шиітаке і муери.
Кокосовий суп з морепродуктами
Обсмажені морепродукти з пастою Том Ям, томати чері, листя кафір-лайма, овочевий бульйон, кокосове молоко, гриби шиітаке і муери.
Холодні страви
Салат з качиною печінкою та мандарином
Салат з смаженими на грилі качиною печінкою і індичим серцем, мікс зелені, томати чері, мандарин, малиновий соус, сливовий соус і домашня аджика.
Теплий салат з телятини і малиновим соусом
Обсмажена на грилі телятина, томати чері, грильовані кабачки, авокадо, ромен, рукола, оливки, Дорблю, червона цибуля, каперси і малиновий соус.
Кімчі
Ферментована гостра капуста кімчі.
Биті огірки
Свіжі огірки, злегка розбиті ножем, заправлені ароматною сезамовою олією, секретною кисло-солодкою заправкою, соусом світт чилі і ароматною зеленню, посипаний крихтою смаженого арахісу і сезаму.
Салат з грінкою та грильованою куркою
Соковите листя ромену, томати чері, тертий чеддер, велика грінка з молочної булки, грильована курочка та мариноване яйце, білий устричний соус прикрашається сумішшю насіння з горішками.
Салат з грінкою
Соковите листя ромену, томати чері, тертий чеддер, велика грінка з молочної булки, суміш насіння з горішками і білий устричний соус. До цього салату дуже пасує сатай з індички.
Салат з грінкою та креветками
Соковите листя ромену, томати чері, креветки смажені на грилі, тертий чеддер, велика грінка з молочної булки, суміш насіння з горішками і білий устричний соус.
Поке-боул з тофу
Заправлений рис, маринований тофу, авокадо, хіяші, кукурудза, нут, лайм, норі, чилі паста, соус світ-чилі, червона цибулька, смажений арахіс.
Поке-боул з мідіями
Заправлений рис, мідії, маринований тофу, гриби муери і шиітаке, хіяші, боби едамаме, зелена цибуля, смажена хрустка цибуля, арахіс, норі, чилі-паста, гострий соус, унагі.
Поке-боул з лососем
Заправлений рис, лосось, авокадо, гриби муери, ікра тобіко, червона цибулька, зелена цибулька, горіховий соус, норі, сезам.
Поке-боул з вугрем і сурімі
Заправлений рис, вугор, сурімі (крабова паличка), мариноване жовте яйце, кукурудза, хіяші, огірок, чилі-паста, унагі, норі, сезам.
Гарячі страви
Карі з рибою
Біла риба смажена в місо-маслі і тушкована з овочами в кокосовому молоці з карі-пастою, рис, соус чімічурі. Обирай гостроту.
Карі з овочами
Тофу тушкований з овочами в кокосовому молоці з карі-пастою, рис, соус чімічурі. Обирай гостроту.
Карі з індичкою
Індичка тушкована з овочами в кокосовому молоці з карі-пастою, рис, соус чімічурі. Обирай гостроту.
Карі з морепродуктами
Морепродукти тушковані з овочами в кокосовому молоці з карі-пастою, рис, соус чімічурі. Обирай гостроту.
Боби едамаме смажені в місо маслі
Гаряча закуска, з вираженим смаком умамі. Радимо замовляти в ролі невеликого перекусу, як додаткове джерело білка, фолієвої кислоти,омеги-3 та вітаміну К.
Батат фрі
Батат смажений у фритюрі, соус світ-чилі.
Стікси з тофу
Паніровані у панко сухариках палички тофу, смажені з картопелькою у фритюрі, світ-чилі соус.
Стікси з індички
Паніроване у панко сухариках філе індички, смажене з картопелькою у фритюрі, світ-чилі соус.
WOK
Сичуанська локшина
Широка пшенична локшина власного виробництва зі смаженим заправленим соусами фаршем на вибір, олією чилі, та сичуанським подрібненим перцем. Подається з нарізаними огірком і редькою дайкон.
Тофу з овочами
Смажений тофу з овочами, соус теріякі, зелень, лайм, арахіс. Обирай: рис / скляну локшину / рисову локшину і гостроту.
Індичка з овочами
Смажене на вугільному грилі філе індички, овочі смажені з яйцем у WOK, соус на вибір, зелень, лайм, арахіс. Обирай: рис / скляну локшину / рисову локшину і гостроту.
Телятина з овочами
Телятина смажена на вугільному грилі, овочі з яйцем смажені на WOK, соус на вибір, зелень, лайм, арахіс. Обирай: рис / скляну локшину / рисову локшину і гостроту.
Морепродукти з овочами
Морепродукти смажені з овочами та яйцем, соус на вибір, зелень, лайм, арахіс. Обирай: рис / скляну локшину / рисову локшину і гостроту.
Сендвічі
Фалафель в тортильї
Фалафель, квашений огірок, болгарський перчик, ромен, соус кімчі, тхіна (vegan) або дзадзикі на вибір, подається з бульйоном на вибір.
Сендвіч-рол з тофу
Рол з маринованим тофу, авокадо, хіяші, кукурудзою і світ-чилі. Радимо їсти рол руками.
Сендвіч-рол з вугрем і сурімі
Рол з вугрем, сурімі (крабова паличка), кукурудзою, огірком. Радимо їсти рол руками.
Сендвіч-рол з лососем
Рол з соленим лососем, крем-сиром, авокадо, ікрою тобіко, світ-чилі і білим устричним соусом. Радимо їсти рол руками.
Сендвічі “Банх Мі”
(на вибір гострота та бульйон: овочевий / телячий)
З грильованою куркою
Курка грильована. куряча печінка, квашений огірок, морква кімчі, сливовий соус, соус кімчі, подається з бульйоном на вибір.
Зі свининою
Свинина грильована, свіжий огірок, морква кімчі, дайкон, соус кімчі і гостренька аджика, прикрашаєтья червоною цибулею та зеленню, подається з бульйоном на вибір.
Солоденьке
Зимова гірка
Запечені «дрова» з вишнею, масляно-вершковий крем, тертий шоколад за бабусиним рецептом 🧡
Чізкейк дядечки Рікуро
Ніжний повітряний чізкейк, який ще називають бавовняним.
Вафельний тортик
Вафельний тортик з кокосовою згущенкою. Веганський, але кажуть схожий на пломбір
Баскський чізкейк
Найвершковіший ванільний чіз, ніжніжніший за New York та лагідних котиків.
Наполеон
Твій улюблений тортик з ніжним ванільно-вівсяним заварним кремом.
МАО Моті
Манго-Маракуя / Нектарин / Смородина / Малина / Матча-Малина / Шоколад-Вишня/Карамелізоване Яблучко/ Ожина/Карамель з Тапіокою. Традиційні японські тістечка з рисового клейкого борошна, з ніжним сирним кремом і фруктовою серединкою. Кажуть, ми готуємо найсмачніші моті в місті.
Чізкейк New York з карамеллю
Класичний чізкейк з карамеллю або малиновим кюлі.
Чіз-Брауні дуууже шоколадний
Дуууже шоколадний чізкейк з брауні і шоколадним ганашем з темного шоколаду.
Макаронс
Пухкенькі макаронси від сім’ї з Ірпеня. Бувають такі смаки: Дорблю, Маракуйя, Лаванда-Смородина, Солона карамель, Фісташка-Малина, Малина, Кокос-Вишня, Чорниця-Лимон.
Пончари
Пончики з листкового тіста.
Шоколадне печиво
Найсмачніше шоколадне печиво з бельгійським темним і молочним шоколадом та волоськими горішками.
Сніданки
Солодкі
(з 9:00 до 12:00)
Вівсянка на кокосовому молоці
Найніжніша вівсянка варена на густому кокосову молоці з дрібкою тростинного цукру, подається з манго та манговим пюре, ягодами, кокосовими стріпсами і кеш’ю.
Манка на кокосовому молоці
Манна каша, яку ви полюбите. Варена на густому кокосовому молоці з дрібкою тростинного цукру, подається з ягодами, малиновим кюлі, манго та кокосовими стріпсами.
Млинці
(з 9:00 до 12:00)
Млинець з м’ясом (курка/свинина)
Млинець як в Амелі, з грильованим м’ясом на вибір, сиром Чедер, подається з листям ромену, чері та білим устричним соусом.
Млинець з карамелізованим бананом
Млинець як в Амелі, подається із карамелізованим на WOK бананом, карамеллю та крихтою арахісу.
З яйцем
(з 9:00 до 12:00)
Омлет з тофу подається з рисом
Маринований тофу, смажений з томатами чері та шпинатом на сковорідці WOK, подається з соломкою норі на теплому рисі, посипається зеленою цибулькою.
Скрамбл з грінкою подається з листям ромену, чері і білим устричним соусом
Основні
(з 9:00 до 12:00)
Місо суп
Або Місошіру, традиційний сніданок в Японії, який готують вже сотні років. Наваристий овочевий бульйон з додаванням місо пасти, тофу, даші, муерів та шиітаке. Кажуть, дуже корисний. А ми його полюбили і радимо вам за дуже незвичайний, цікавий смак.
Напої
Кава
Велика кава з молоком
Дабл кава
Мала кава з молоком
Дуже велика кава з молоком
Фільтр-кава
Чаї
Чай листовий за порадою бариста
Масала чай
Чай Обліпиха-Малина
Чай Калиновий з медом
Чай Імбирний з фруктами
Вишневий пунш
Трав’яний чай
Матча Nanzan
Матча капучино
Матча-лате
Бабл Ті
З молоком / Манго-Маракуя / Матча-Манго-Апельсин